Si Prishet

Score: 

Searched once

Photos.

Tags.

Blogs.

bulevardionline.com
Hallë Zelija, nëna e bijve partizanë | Gazeta Bulevard
Ja ç'këndon me çifteli një rapsod tjetër i Shqipërisë së Mesme, për këtë trim me emër që kishte formuar në Pezë dhe çetën e tij e cila quhej “Çeta e Qemal Deliallisit”, që ishte trim me emër e trim me nam. Ja vargjet: Si tremet syni, si prishet ...
Author: Gazeta Bulevard  (24 Jun 2014)

gazetadita.al
Balili: Ristani më ofroi 10 mijë euro për 200 vota në Delvinë ...
Si prishet Paraja Publike ne kete forme a askush nuk Shqetesohet? Me 9.000.000 Euro – qe ta dime – mund te hapen ne 4 biznese mesatare me 50-180 punetore, duke punesuar 2-3-700 persona ne varesi te produktit/ sherbimit/ cmimeve.
Author: redaktorja  (18 May 2014)

www.panorama.com.al
Berisha: Policia me urdhër të Ramës, dhunë e terror mbi gra ...
Si prishet nje ndertim ku ky popull u desh nje jete ta ndertonte me vakte. Here me buke e here pa buke ju qe i perkraheni keto qe po ndollin do jeni ca bij bushtrash qe keni mare ndonje vende pune ,. Përgjigjjuni. Franco. 29 Mars, 2014 - 19:05.
Author: Bruna  (29 Mar 2014)

www.gazetatema.net
Bunjaku: Refuzova Anglinë e Shqipërinë për Kosovën ...
... ku baballaret mbajten frymen nga syte kembet prej serbit !!!-E pra thojini edhe falemnderit atyre qe ju detyruan te lindni e te rriteni neper bote,te mesoni si shkelmohet nje top llastiku dhe si prishet gjaku epastaj edhe te thoni:-BACE U KRY !
Author: TemA Online  (5 Mar 2014)

Web sites.

English  Français  Español


About WebMii     Directory

All information about Si Prishet