This page reflects the online visibility of:

Julian Gjoka

Score: 

Never searched

Photos

Tags

Social Networks

Julian Gjoka's social profiles:
      

Blogs

powered by Google

www.panorama.com.al
Plagosi me thikë dy persona, në kërkim 17 vjeçari | Gazeta ...
... 17 vjeç pasi dyshohet se gjatë ditës së djeshme në afërsi të shkollës 9 vjeçare pranë Bashkisë Vorë, pas një konflikti për motive të dobëta, ka plagosur me armë të ftohtë thikë 21-vjeçarin Julian Gjoka dhe 23-vjeçarin Klodjan Kulli”- thone ...
Author: Bruna  (3 May 2011)

Web sites

StatisticsHome  |  Create your profile page  |  People in the news  |  Ranking  |  Voice Search  |  Countries  |  Directory  |  About WebMii  |  Contact

English  Français  Español